Canada eTA ansøgningsskema. Canada Elektronisk Rejsetilladelse.

Gå til ansøgningsformular

Ofte Stillede Spørgsmål

Svar til dine spørgsmål

FAQ

Hvor hurtigt får jeg min elektroniske rejsetilladelse til Canada?

De fleste modtager deres Canada eTA indenfor et par minutter. I andre tilfælde kan der gå længere tid, hvis man for eksempel har lavet en fejl i ens ansøgning. Vi anbefaler altid rejsende at kontakte os med det samme, hvis man ikke har modtaget din ansøgning indenfor 24 timer.

Jeg skal kun i transit i Canada, skal jeg stadig bruge en gyldig Canada eTA?

Ja, hvis du lander i en Canadisk lufthavn, så skal du have en gyldig rejsetilladelse(Canada eTA). Så selvom du bare skal flyve videre til et andet land med det samme, så skal du altså stadig have en godkendt Canada eTA.

Jeg kommer til Canada med færge, skal jeg have en Canada eTA?

Nej. Canada eTA er en forhåndsgodkendelse til visumfritagede rejsende, som ankommer til Canada med fly. Hvis du ankommer til Canada med færge, så skal du ikke have en Canada eTA. Dog skal du være sikker på, at du har alle de påkrævede rejsedokumenter med.

Jeg ankommer til Canada med bil fra USA, skal jeg have en Canada eTA?

Nej, du skal ikke have en gyldig Canada eTA, hvis du ankommer med bil til Canada. Canada eTA er kun for rejsende med fly. Hvis du ankommer med bil fra for eksempel den amerikanske grænse, så skal du blot have alle påkrævede rejsedokumenter med dig.

Hvem kan flyve til Canada med en Canada eTA?

Alle statsborgere af lande, som er visumfritaget i Canada, skal bruge en gyldig Canada eTA før de går ombord på deres fly.

Fandt du ikke det spørgsmål, som du ledte efter?

Så kontakt os med det samme, så kan vi besvare dit spørgsmål.