Canada eTA ansøgningsskema. Canada Elektronisk Rejsetilladelse.

Gå til ansøgningsformular

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER HOS CANADA ETA APS

Generelle oplysninger

Canada eTA ApS
Marielundvej 50
2730 Herlev
Telefon: +45 34895500
E-mail: kundeservice@canadaeta.dk

Priser

Hos Canada eTA ApS tager vi en fast pris for vores gennemgang og indsendelse af din visum ansøgning på vegne af dig. Prisen 79 EUR inklusiv visum gebyret.

BETALING

Canada eTA ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, American Express. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i EUR. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Alle ydelser leveres digitalt via e-mail øjeblikkeligt efter betaling.
Alle vores ordre leveres via e-mail. Levering er derfor gratis.

Reklamationsret

Vores ydelser er underlagt 2 års reklamationsret. Det betyder for eksempel, at hvis den Canada eTA vi leverer til dig er fejlbehæftet, som gør produktet ubrugeligt, så refunderer vi din ordre.

Refusion

Alle ydelser på vores hjemmeside leveres øjeblikkeligt efter betaling. Der er ingen fortrydelsesret på digitale ydelser der leveres øjeblikkeligt, og som er lavet specielt til dig. Der ydes derfor ikke refusion på ydelser vi har leveret til dig.

Returret

Alle ydelser på vores hjemmeside er af natur ikke underlagt den 14 dages returret. Alle ydelser er digitale og leveres øjeblikkeligt til dig efter betaling. Alle ydelser er leveret efter dine specifikationer, og personlige præg, og kan ikke benyttes af andre end dig selv. Du har derfor ingen returret på de ydelser du har bestilt på vores hjemmeside.

Ydelser

Ydelsen du køber på vores hjemmeside er en gennemgang og indsendelse af din visum ansøgning. Prisen for vores ydelse er 79 EUR ialt.